iphone beeldscherm
Automatische helderheid van je iPhone-scherm aanpassen: 5 tips.
Het zit alleen op een andere plek. Voorheen moest je hier zijn: Instellingen Beeldscherm en helderheid Pas automatisch aan. In iOS 11 en later is deze instelling verplaatst.: Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad. Ga naar Algemeen Toegankelijkheid Aangepaste weergave.
iPhone-scherm reageert niet op aanraking: dit kun je doen.
Hoe reset ik mijn iPhone? Dit zijn de verschillende mogelijkheden voor iPhone resetten. Wil je je iPhone resetten, dan kan dat op twee manieren. We leggen hier beide reset-methoden voor de iPhone uit, omdat het soms nodig is de iPhone te herstarten.
Hulp bij het beeldscherm van een iPhone, iPad of iPod touch Apple Support.
Hulp bij het beeldscherm van een iPhone, iPad of iPod touch. Lees wat u moet doen als u problemen ondervindt met het beeldscherm of als het aanraakscherm niet reageert. Vergelijk het beeldscherm van het apparaat met een van de onderstaande afbeeldingen en lees vervolgens hoe u het specifieke probleem aanpakt.
De helderheid op uw iPhone, iPad of iPod touch aanpassen Apple Support.
Veeg op een iPhone X omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm. Sleep de helderheidsbalk omhoog of omlaag om de helderheid aan te passen. Lees meer over het beeldscherm van iPhone X. De helderheid aanpassen in Instellingen. Ga naar Instellingen Beeldscherm en helderheid.
Een schermfoto maken op uw iPhone, iPad of iPod touch Apple Support.
Een schermfoto maken op uw iPhone, iPad of iPod touch. Lees hoe u een schermfoto maakt op uw iOS-apparaat en tekeningen of tekst eraan toevoegt met Markeringen. Houd op een iPhone 8 of lager en op een iPad of iPod touch de boven of zijknop ingedrukt.
Het scherm van uw iPhone, iPad of iPod touch opnemen Apple Support.
Zoeken op apple.com. Het scherm van uw iPhone, iPad of iPod touch opnemen. In iOS 11 kunt u een schermafbeelding maken en geluid opnemen op uw iPhone, iPad of iPod touch. Het scherm opnemen. Voeg Schermopname toe aan het bedieningspaneel.
Als het beeld van een iPhone, iPad of iPod touch niet draait Apple Support.
Als u een iPhone Plus hebt en wilt dat het beginscherm kan draaien, gaat u naar Instellingen Beeldscherm en helderheid en stelt u Weergavezoom in op Standaard. Als u een iPad met zijschakelaar hebt, kunt u de zijschakelaar instellen als rotatievergrendeling of als geluidsschakelaar.
IPhone 6 scherm nieuw kopen? PhoneGigant.nl.
Voor ieder iPhone 6 Scherm hebben wij de iPhone Onderdelen om jouw mobiele telefoon weer helemaal zo goed als de nieuw te maken. En om problemen in de toekomst te voorkomen, kun je in ons assortiment iPhone 6 Hoesjes terecht voor adequate iPhone Bescherming.
iPhone 6s scherm en LCD kopen? Zelf repareren! FixjeiPhone.nl.
iPhone X tempered glass iPhone 5 / 5c / 5s / se tempered glass ultra iPhone 6 / 6s tempered glass ultra iPhone 7 tempered glass ultra iPhone 8 tempered glass ultra iPhone 7 plus / 8 plus tempered glass ultra Alle iPhone tempered glass.

Contacteer ons