gebroken scherm iphone
Scherm stuk? Zo gefikst!
De originele onderdelen van de iPhone blijven immers exclusief voor Apple Stores. De herstellers moeten het doen met alternatieve stukken die wel prima functioneren, maar niet dezelfde schermkwaliteit kunnen garanderen. De resultaten van de Samsung-toestellen, met originele wisselstukken, waren daarentegen veel consistenter. Wachttijden tot twee weken voor zeldzame" toestellen. De zoektocht naar de juiste onderdelen verklaart ook de lange wachttijden voor de Samsungs. Bij één hersteller liep de zoektocht naar wisselstukken op tot 13 dagen. Geen probleem voor de populairdere modellen, waarvan de herstellers de onderdelen wel altijd in stock hebben. De iPhones werden daarentegen meestal wel onmiddellijk hersteld. Voor een nieuw iPhone-scherm betaalden we minstens 75 en maximaal 135. Een aanzienlijk verschil. Voor de Samsung betaalden we gemiddeld 163, een pak meer door de originele onderdelen. Waar moet u op letten? Wanneer u ervoor kiest om een gebroken scherm te laten repareren, controleert u na de herstelling best de volgende zaken.:
iPhone en iPad reparatie Amsterdam Op jouw locatie Laagste prijs snel.
Gelukkig kunnen wij snel een iPhone scherm vervangen, zodat je geen last meer hebt van een gebroken scherm. Een iPhone scherm vervangen kost in de meeste gevallen 30 minuten van je tijd. Je bent dus snel weer op weg met je nieuwe scherm.
Moe van je gebroken iPhone-scherm? Apple komt met een buigbare iPhone.
Het zou ideaal zijn! Dan kun je je telefoon gewoon zonder stress in je broekzak dragen zonder dat je kant hebt op een gebroken scherm. Er wordt gefluisterd dat de vouwbare iPhone in 2020 uitgebracht wordt. We houden je uiteraard op de hoogte.
iPad/iPhone: verschil tussen digitizer, displayglas en scherm.
De buitenste laag van het iPhone touchscreen systeem is het displayglas. Dit scherm dient om andere componenten van het display te beschermen. Het is iets meer dan 05, millimeter dik. Het displayglas bestaat uit glas en kan makkelijk barsten of beschadigd raken. De digitizer is waar alle touchscreen-magie plaats vindt. De digitizer is een transparante laag, met een displayglas aan de bovenkant en het LCD-scherm aan de onderkant. De digitizer is gemaakt van glas en is gebonden aan het bovenste glazen scherm door een dunne laag doorzichtige epoxy. Als een iPhone geen zichtbare scheuren heeft op het bovenste glas, en gegevens worden correct weergegeven, maar het toestel reageert toch niet op de aanraking, dan is de digitizer waarschijnlijk kapot.
Scherm iPhone Xs Max repareren? Dat is dan 361 euro Bright.
In het geval van de iPhone Xs Max rekent Apple 64110, euro voor overige schade, bij de iPhone Xs ben je 59110, euro kwijt. Dat het repareren van een scherm van een iPhone Xs-toestel zo prijzig is, valt niet los te zien van het gebruik van prijzige OLED-schermen in de nieuwe telefoons.
Schermreparatie MediaMarkt.
Van welke merken kunnen jullie toestellen repareren? Wij repareren diverse Samsung, Huawei en Apple toestellen van de afgelopen 3 jaar. Lees meer over reparatie. Zit er garantie op de reparatie van het scherm? Afhankelijk van het soort scherm en toestel heb je minimaal 3 maanden garantie.
iPhone 8 reparatie: Scherm 105, Accu 59, bij PhoneDokter.
Denk aan een iPhone 8 reparatie van uw luidspreker, uw batterij, het scherm of het moederbord van uw kapotte iPhone 8. Laat een iPhone 8 scherm reparatie uitvoeren. Is uw iPhone 8 scherm kapot? Wij helpen u graag met een iPhone 8 scherm reparatie.
Schermgebroken.nl De Telefoon / Tablet / Mac Reparatie Specialist!
Telefoon, tablet of laptop kapot? Dan bent u op het juiste adres bij Schermgebroken.nl. Wij repareren naast schermen vrijwel alle defecten aan bijna alle merken zoals iPhone, iPad, Samsung, LG, HTC, Sony, OnePlus etc. Staat uw merk of type niet op onze website? Vaak kunnen wij deze alsnog repareren. In dit geval kunt u het contactformulier invullen of ons bellen. Naast reparaties verkopen wij ook nieuwe, gebruikte en demo telefoons en tablets. Deze kunnen wij zowel los als met sim-only abonnement aanbieden tegen een scherpe prijs. 6 maanden garantie. Bij schermgebroken.nl krijgt u, omdat wij kwaliteit leveren, standaard 6 maanden garantie op reparaties met originele onderdelen. Schermgebroken.nl gebruikt originele onderdelen. Hierdoor komt u niet onnodig in de problemen en merkt u geen verschil in kwaliteit. Klaar terwijl u wacht. Omdat wij in de winkel direct een reparatie uitvoeren, is uw telefoon of laptop in bijna alle gevallen direct gerepareerd.
iphone 6 scherm reparatie glas vervangen 35, met 1 jaar garantie.
Dit statiegeld gebruiken wij om korting te geven op de scherm reparatie prijs. Hierdoor kunnen we een iPhone 6 scherm reparatie voor 35, aanbieden. In China wordt van het overgebleven LCD scherm een nieuw refurbished scherm gemaakt, en weer terug verkocht aan reparateurs wereldwijd.

Contacteer ons