gebroken scherm iphone
Is je iPhone scherm kapot? Dit zijn de verschillende manieren om m te repareren WANT.
Dat is het afnemen van AppleCare. Je betaalt hier 149 euro voor en bent dan tot twee jaar na de aankoopdatum van je iPhone beschermd. Je bent dan gedekt voor twee schadevoorvallen, zoals dat je scherm is gebroken. Je hebt dan wel een eigen risico van 29 euro per reparatie.
Zo blijf je een iPhone met een gebroken scherm gebruiken Lifehack Nina HLN.
Zo blijf je een iPhone met een gebroken scherm gebruiken. 20 november 2015. Deel via Facebook 0 Tweet. Lifehack Eén moment van onoplettenheid in combinatie met een steenharde vloer, en het scherm van jouw peperdure iPhone is op één milliseconde rijp voor de glascontainer.
iPhone scherm kapot: repareren bij een Apple Store, of goedkope telefoonzaak?
Home / Nieuws / iPhone scherm kapot: repareren bij een Apple Store, of goedkope telefoonzaak? Is je iPhone scherm kapot? Dan is waarschijnlijk niet alleen het scherm, maar ook je hart gebroken. Je staat dan voor een lastige keuze: je iPhone laten repareren bij een dure Apple Store, of een voordelige telefoonzaak.
iPhone Serviceprijzen Apple Support.
Het scherm werkt niet meer en uw iPhone wordt niet gedekt door de Apple garantie of de consumentenwetgeving. Als uw iPhone behalve aan het scherm ook nog andere schade heeft, vindt u onder Overige schade wat de reparatiekosten zijn. Model Alleen schermreparatie Overige schade.
Iphone 6 kapot scherm GSM's' 2dehands.be.
10 juni 2018 2103: Leopoldsburg. iPhone 6 plus gebroken scherm. Hallo allemaal te koop aangeboden een iPhone 6 plus 64 GB scherm kapot, te repareren of voor onderdelen voor meer info neem contact met mij op. 10 juni 2018 1319: Brussel.
iPhone Antwoordencentrum voor service Apple Support.
Uw iPhone gereedmaken voor service. Lees het privacybeleid van Apple. Als u uw iPhone na service terugkrijgt, heeft deze mogelijk een nieuw besturingssysteem. Als uw iPhone een simkaart gebruikt, plaatst u deze. Schakel uw iPhone in en volg de stappen op het scherm.
iPhone scherm kapot? Zo kun je laten repareren!
Het enige wat je in zon geval kunt doen, is een iPhone repareren of zelf je scherm vervangen. Helaas kun je je bij een gebroken scherm niet beroepen op de iPhone-garantie, maar eventueel wel op AppleCare of een iPhone verzekering als je één van beiden hebt afgesloten.
iPhone scherm kapot? Prima te repareren!
Twijfel je of je het wel kan, doe het dan niet. Op internet zijn verschillende pakketten te koop om je gebroken iPhone scherm mee te vervangen. Voor een paar tientjes haal je een nieuw scherm, een homeknop en de benodigde gereedschap in huis.

Contacteer ons