beschermglas iphone
bol.com Man Wood Screenprotector / Schermbescherming ECHT GEHARD GLAS Tempered Glass iPh.
Doordat de protector heel helder is en hetzelfde aanvoelt als een normaal iPhone scherm, heb je eigenlijk niet door dat er een protector over je scherm zit. Het touch screen reageert nog precies even goed als hij zou doen zonder protector.
bol.com 2 Stuks Pack Tempered Glas Screen Protector Doorzichtig 2.5D 9H 0.3mm iPhone 5 5C 5S.
De screenprotector voelt hetzelfde aan als je normale scherm, omdat de screenprotector gemaakt is van glas.De screenprotector slechts 0.26mm dik. Tempered Glass Glass Screenprotector heeft HD technieken zodat je geen pixel mist op je retina display van je iPhone 5, iPhone 5s of iPhone 5c.Weg met de lelijke krassen.Eenvoudig monteren Dankzij het meegeleverde montage-kit is de screenprotector erg makkelijk aan te brengen.
bol.com Glas Apple iPhone SE Screenprotector kopen? Kijk snel!
Titel A Z. Titel Z A. Devia GLASS-Protector Glazen Screenprotector Tempered glass h9 voor iphone 5/5s/5c. Geschikt voor: Apple Iphone 5/5s/5c. De NIDITO GLASS-Protector is gemaakt uit echte glas en heeft 3 verschillende lagen van beschermende film. Deze screen protector Meer.
Gehard glas screenprotector iPhone 5 / 5s / SE / 5c.
Jan Morren 02-01-2018. Snelle levering en makkelijke montage van extra beschermglas op iphone se. Extra hard glas, minder vingerafdrukken en geen invloed op het gebruik van de telefoon. Dit is de tweede keer dat ik mijn screenprotector bij smartphonehoesjes.nl koop, dus dat zegt ook al dat deze screenprotector erg fijn en beschermend is.
IPhone 6 / 6s screenprotectors kopen? BESLIST.be Ruime keus!
Beschermglas wit iPhone 6s. Speciaal uitgesneden beschermglas voor de iPhone 6s, in de kleur van de mobiel. Deze iPhone 6s beschermglas tempered glass geeft goede bescherming tegen krassen op het scherm en is makkelijk aan te brengen en te verwijderen.
IPhone 6 / 6s screenprotector kopen? Coolblue.
De glasplaten bieden een gemiddelde tot hoge bescherming voor jouw beeldscherm. Door vergelijkbare formaten plak je een screenprotectors voor de iPhone 6 en 6s ook op je iPhone 7 of 8. Meer: Advies over screenprotectors Alle iPhone screenprotectors Alle iPhone 6/6s accessoires.
Advies over screenprotectors Coolblue.
Beschermglas is ongeveer 05, mm dik. Een plastic screenprotector 01, mm. Heeft de dikte gevolgen voor de werking van mijn scherm? Voodat wij een screenprotector opnemen in het assortiment, testen we of ze aan onze kwaliteitseisen voldoen. Als we merken dat het toestel minder snel reageert op aanrakingen van het scherm na het plaatsen van een beschermlaag, dan nemen wij deze screenprotector niet op in het assortiment. Apple iPhone screenprotectors.
Screenprotectors Bescherming Accessoires.
iPad mini 4 1. iPad Pro 129-inch, 1. iPhone 4s 1. iPhone 5s 3. iPhone 5c 2. iPhone 6 4. iPhone 6 Plus 5. iPhone 6s 3. iPhone 6s Plus 3. iPhone 7 3. iPhone 7 Plus 3. iPhone SE 3.

Contacteer ons