beschermglas iphone
Gehard glas screenprotector iPhone 5 / 5s / SE / 5c.
Snelle levering en makkelijke montage van extra beschermglas op iphone se. Extra hard glas, minder vingerafdrukken en geen invloed op het gebruik van de telefoon. Dit is de tweede keer dat ik mijn screenprotector bij smartphonehoesjes.nl koop, dus dat zegt ook al dat deze screenprotector erg fijn en beschermend is.
IPhone 6 / 6s screenprotectors kopen? BESLIST.be Ruime keus!
Beschermglas wit iPhone 6s. Speciaal uitgesneden beschermglas voor de iPhone 6s, in de kleur van de mobiel. Deze iPhone 6s beschermglas tempered glass geeft goede bescherming tegen krassen op het scherm en is makkelijk aan te brengen en te verwijderen.
bol.com 2 Stuks Pack Tempered Glas Screen Protector Doorzichtig 2.5D 9H 0.3mm iPhone 5 5C 5S.
De screenprotector voelt hetzelfde aan als je normale scherm, omdat de screenprotector gemaakt is van glas.De screenprotector slechts 0.26mm dik. Tempered Glass Glass Screenprotector heeft HD technieken zodat je geen pixel mist op je retina display van je iPhone 5, iPhone 5s of iPhone 5c.Weg met de lelijke krassen.Eenvoudig monteren Dankzij het meegeleverde montage-kit is de screenprotector erg makkelijk aan te brengen.
bol.com Premium glas screen protector voor iPhone 6.
E-mail deze pagina. Geschikt voor: Apple iPhone 6. Voor iPhone 6 bezitters die alleen het beste van het beste willen. De nummer 1 bescherming voor het scherm van jouw iPhone 6! De iPhone 6 glass protectors zijn van gemaakt van echt glas.
bol.com Man Wood Screenprotector / Schermbescherming ECHT GEHARD GLAS Tempered Glass.
Doordat de protector heel helder is en hetzelfde aanvoelt als een normaal iPhone scherm, heb je eigenlijk niet door dat er een protector over je scherm zit. Het touch screen reageert nog precies even goed als hij zou doen zonder protector.
IPhone 5 / 5s / SE screenprotector kopen? Coolblue.
Niets zo vervelend als krasjes op het scherm van je iPhone 5, iPhone 5s of iPhone SE. Met een screenprotector zorg je ervoor dat sleutels en andere scherpe voorwerpen geen enkele kans maken om krassen achter te laten op je smartphone.
Screenprotectors Bescherming Accessoires.
iPad mini 4 1. iPad Pro 129-inch, 1. iPhone 4s 1. iPhone 5s 3. iPhone 5c 2. iPhone 6 4. iPhone 6 Plus 5. iPhone 6s 3. iPhone 6s Plus 3. iPhone 7 3. iPhone 7 Plus 3. iPhone SE 3.
Advies over screenprotectors Coolblue.
Beschermglas is ongeveer 05, mm dik. Een plastic screenprotector 01, mm. Heeft de dikte gevolgen voor de werking van mijn scherm? Voodat wij een screenprotector opnemen in het assortiment, testen we of ze aan onze kwaliteitseisen voldoen. Als we merken dat het toestel minder snel reageert op aanrakingen van het scherm na het plaatsen van een beschermlaag, dan nemen wij deze screenprotector niet op in het assortiment. Apple iPhone screenprotectors.
Hoe plak je een screenprotector YouTube.
Replacing a tempered glass screen protector on my LG G2 Duration: 1519. Nate Rowe 92077, views. iPhone 6 vs iPhone 6S vergelijking NL/BE Duration: 232. Coolblue 35033, views. How to install ANY screen protector PERFECTLY 10 steps plus 3 Pro-Tips Duration: 655.

Contacteer ons